Bereid je voor op de behandeling

Nog even en dan opent M1 Med Beauty ook haar deuren in Amsterdam. Cosmetische behandelingen zoals fillers met hyaluronzuur en injecties met botulinetoxine zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Zit jij er aan te denken een cosmetische behandeling te ondergaan? Dan hebben wij een aantal Do’s & Don’ts voor je op een rijtje gezet.

DO’S & DON’TS

  • Probeer in de week voor de behandeling bloedverdunnende medicijnen en supplementen zoals bijvoorbeeld Ibuprofen, Aspirine en Advil te vermijden. Ook is het belangrijk dat je minstens 24 uur voor de behandeling geen alcohol drinkt (voor zowel een behandeling met hyaluronzuur als met botulinetoxine). Dit om de kans op zwellingen en vorming van blauwe plekken te voorkomen.
  • Kom naar de behandeling zonder make-up. Kom je voor lip fillers? Vermijd dan op de dag van de behandeling vooral waterproof lippenstift.
  • Houd er rekening mee dat je na de behandeling minstens een week niet vol in de zon mag liggen of onder de zonnebank mag. Heb je een vakantie geboekt? Plan je behandeling dan zeker een paar weken voordat je vertrekt.
  • Wil je een behandeling met fillers van hyaluronzuur? Hyaluronzuur kan een enorme hoeveelheid vocht binden. Voor een optimaal resultaat raden wij je dus aan om voor en na de behandeling voldoende water te drinken.
  • Belangrijk is dat je realistische verwachtingen hebt bij de behandelingen. Goed opgeleide artsen willen niet heel je gezicht veranderen, maar juist jouw natuurlijke kenmerken behouden en versterken.

* In het geval van voorgeschreven medicatie of bestaande aandoeningen moet de arts vooraf worden ingelicht. Cliënten onder de 18 jaar, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven worden door ons niet behandeld.

Dit bericht is gepost in Beauty. Bookmark de link.