Jij. Alleen beter. Effectieve rimpelbehandeling
Jij. Alleen beter. Effectieve rimpelbehandeling

behandelingstijd

10-15 min

begin van het effect

na max. 14 Dagen

sociaal aanvaardbaar

onmiddellijk

duurzaamheid

3-6 maanden

Er jonger en frisser uitzien

Voorhoofd en fronsrimpels verwijderen

Kosten: vanaf 99 €*

Voorhoofdsrimpels, fronsrimpels en andere uitgesproken expressielijnen kunnen worden verminderd door een gerichte ontspanning van de afzonderlijke gezichtsspieren.

Daarbij worden de rimpels behandeld met behulp van een injectie met een spierverslapper. Door de spier te verlammen”, kan de huid niet meer samentrekken en worden de rimpels zichtbaar gladgestreken. Zelfs de kleinste rimpels kunnen met het actieve bestanddeel worden behandeld en zo de vorming van diepere rimpels preventief tegengaan.

Wij geven u hierover graag medisch advies.

Bekijk hier getuigenis van Markus.

Kraaienpootjes verwijderen

Kosten: vanaf 99 €*

Kraaienpootjes, ook wel oogrimpels of lachrimpels genoemd, worden veroorzaakt door een samentrekking van de spier rond het oog. Als de huid niet meer zo elastisch is, worden deze rimpels meer en meer in de huid gedrukt en zijn dan blijvend zichtbaar.

Deze rimpels onder de ogen kunnen worden weggenomen door een spierverslapper in te spuiten. Het actieve bestanddeel beperkt de beweging van de spier en de huid erboven kan niet meer samentrekken. Dit strijkt de rimpels glad.

Laat onze dokters u hierover adviseren.

 

VRAAG NU ADVIES

Heeft u nog vragen? Alle behandelingen worden voorafgegaan door een persoonlijk consult met onze artsen. Maak nu een afspraak voor een consult in Amsterdam of Rotterdam.

Rimpelbehandelingen voor mannen

Aantrekkelijkheid is ook belangrijk voor mannen

M1 Med Beauty biedt voor mannen ook een breed scala aan van minimaal ingrijpende ingrepen voor de esthetische behandeling van afzonderlijke probleemgebieden.Het doel is om het natuurlijke, mannelijke uiterlijk te behouden en te benadrukken en vooral om achteraf niet eens het vermoeden te hebben van een ingreep.

Aantrekkelijkheid betekent aantrekkingskracht – dit omvat niet alleen karakter en persoonlijkheid, maar ook een goed verzorgd uiterlijk. Om de kansen op het werk en in het privé-leven te vergroten, zijn mannelijke eigenschappen zoals zelfvertrouwen, vitaliteit en kracht belangrijk.

Andere geschikte behandelingen voor mannen

Altijd in de beste handen

Bij M1 kunt u altijd de beste artsen, de beste kwaliteit en de beste prijzen verwachten. De recensies van onze klanten spreken voor zich. Wij waarderen het grote vertrouwen dat onze klanten in ons heeft en zeggen Dank U!”