2 Wochen nach der Behandlung

Ik ben Raluca, 34 jaar oud

Ik ben cosmetisch adviseur en schoonheidsbehandelingen zijn voor mij een bekend onderwerp. Ik praat er graag over met mijn vrienden. Ik ontdekte M1 online en leerde ervan te houden omdat mijn ervaringen altijd positief waren. Ik vertrouw de artsen en sta overal voor open!

„Het wow-effect was er! Mijn vrienden zeiden: wauw, je ziet er fantastisch uit ! Het past goed bij je en de behandeling lijkt perfect voor jou te zijn geweest“

Het behandelplan van Raluca

Een injectie bestemd voor de neus »
om hobbels te corrigeren en het puntje van de neus op te heffen
(gebruikte hoeveelheid: 1 ml)

Injectie bestemd voor de nasolabiale plooien »
voor een frisse en jeugdige uitstraling
(gebruikte hoeveelheid: 1 ml)

Mijn schoonheidsdoelen

Ik wil er gewoon goed uitzien, zelfs als ik slechte dagen heb. Ik heb altijd een scheve neus gehad en vond mijn diepe neus-lippenplooien ook vervelend, dus besloot ik er iets aan te doen. De hyaluronzuur behandeling zorgde ervoor dat ik me aantrekkelijker voelde. Ik wilde een natuurlijk en fris resultaat, en dat is gelukt.

„Ik wil er aantrekkelijker uitzien - gewoon natuurlijk en fris.“

2 weeks after the treatment

Mijn behandeling

Ik voelde me zeer op mijn gemak vanaf het moment van de ontvangst tot het consult en de daaropvolgende behandeling. De M1-specialist heeft mij zeer gedetailleerd geadviseerd en alles tot in detail uitgelegd. Omdat ik nooit een neuscorrectie durfde te ondergaan was ik des te blijer dat de arts een neuscorrectie met hyaluronzuur aanraadde. Bij deze behandeling kreeg ik de kans om een ​​rechtere neus te krijgen zonder veel pijn. Voor een frisser en jeugdiger uiterlijk adviseerde de arts mij om injecties in de neus-lippenplooi te krijgen. De behandeling was niet zo pijnlijk als ik me had voorgesteld.

Mijn M1-ervaring

Ik ben super blij en tevreden met het resultaat en zal zeker terugkomen naar M1 Beauty. Mijn eerdere positieve ervaringen werden opnieuw bevestigd. Ik vertrouwde de arts vanaf het eerste moment , en terecht! Toen mijn vrienden me na de behandeling voor het eerst zagen, zeiden ze: “Wauw, je ziet er fantastisch en fris uit! Het staat je goed en het was zeker de juiste behandeling voor jou!”. Mijn wens is uitgekomen, ik voel me eindelijk frisser en beter en dat allemaal zonder een operatie. Het was gewoon een heel leuke ervaring met M1.

Video-Story

Leer meer over Raluca’s persoonlijke ervaring in de video!

Wil jij ook jouw schoonheid benadrukken?
Laat je dan kosteloos adviseren door onze gespecialiseerde artsen.

Our mission: Your Beauty