„Schoonheidsbehandelingen zijn voor ons geen taboe!“

Ronja & Beate

Wij zijn Beate en Ronja

Onze namen zijn Beate en Ronja. Wij zijn een moeder en dochter, die samen een schoonheidsinstituut hebben. We vinden het heerlijk om elke dag samen te werken. We zijn als beste vriendinnen en weten altijd als eerste wat er in elkaars leven speelt. Toen we hoorden over de Real Faces-campagne van M1, wisten we dan ook meteen dat we dit samen wilden meemaken. Schoonheidsbehandelingen zijn voor ons geen taboe.

„Het is geweldig dat M1 je de kans geeft om je meer op je gemak te voelen in je lichaam!“

We vinden het geweldig dat mensen zich beter in hun vel kunnen voelen met de hulp van zoiets simpels als een injectie! Wat is er niet mooi aan?

Ronja’s behandel plan

Kincorrectie »
om een lichte deuk te egaliseren

Kaaklijn fillers »
om de natuurlijke contouren van het gezicht te versterken

Versteviging van de wangen »
om verloren volume en definitie te herstellen

Ronja’s behandeling

Ik ben erg blij met mijn uiterlijk. Toch was ik super enthousiast om te zien wat er allemaal geoptimaliseerd kan worden en hoe kleine veranderingen me kunnen helpen er nog beter uit te zien. Ik wilde al een tijdje meer definitie in mijn gezicht en overwoog al een tijdje een filler behandeling.

Ondanks het feit dat ik vrij slank ben, is mijn kaaklijn altijd een beetje zwak geweest. Ik heb ook last van een lichte deuk in mijn kin, die er al is zolang ik me kan herinneren. Om mijn gezicht meer definitie te geven, heb ik ervoor gekozen om mijn kaaklijn en mijn wangen te laten behandelen met filler. Er werd ook filler gebruikt om de deuk in mijn kin te helpen egaliseren. Ook al beschouw ik mezelf als nogal gevoelig voor pijn, het hele proces was verrassend pijnloos!

Gedurende de 2 weken erna, werden de eindresultaten eindelijk zichtbaar. Mijn resultaten waren subtiel, precies zoals ik had gehoopt dat ze zouden zijn. Ik wilde niet dat de veranderingen duidelijk zouden zijn. In plaats daarvan wilde ik dat ik me goed zou voelen, en ik ben blij te kunnen zeggen dat ik dat doe. Mijn gezicht is nu duidelijker en mijn kaaklijn is prominenter. Ik ben zo onder de indruk van wat zulke kleine hoeveelheden filler kunnen doen.

 

„Eindelijk heb ik geen Instagramfilter meer nodig!“

Beate’s behandel plan

Neuscorrectie »
om oneffenheden te corrigeren

Lipvergroting »
om de natuurlijke vorm van de lip te verbeteren

Kincorrectie »
marionetlijnen »

om de verslapte huid te verstevigen

Fronsrimpels »
Kraaienpootjes »

om de tekenen van veroudering aan te pakken

Beate’s behandeling

Net als Ronja ben ook ik heel tevreden met hoe ik eruit zie. Maar, zoals bij zoveel vrouwen, wilde ik er graag wat frisser uitzien en me ook frisser voelen. De huid rond mijn kin zat me dwars, omdat die de laatste jaren was gaan verslappen. Mijn belangrijkste doel was om dit gebied strakker en duidelijker te maken. Ik vertrouwde volledig op het advies van de arts van M1, wiens professionele mening en advies zo nuttig waren om te beslissen welke behandelingen voor mij het beste zouden werken!

Ten eerste raadde de arts een injectie in mijn neus aan om eventuele oneffenheden te corrigeren. Ik was erg blij met deze suggestie, aangezien ik deze behandeling al eerder had ondergaan en erg tevreden was met het resultaat. Ze stelde ook een lichte lipvergroting voor om de natuurlijke vorm van mijn lip te accentueren. Ik had dit nooit echt overwogen, maar was erg benieuwd hoe het eruit zou zien. Ze zag de tekenen van veroudering op mijn kin en besloot mijn kin en marionetlijnen met fillers te behandelen. Tot slot werden ook mijn fronsrimpel en kraaienpootjes behandeld met spierverslappers.

Mijn resultaten waren verbluffend, en de veranderingen waren echt geweldig. Ik vind mijn zijprofiel nu mooi, dankzij de niet-chirurgische neuscorrectie die een aantal oneffenheden en hobbels heeft weggewerkt. Ik ben ook erg blij met mijn lipvergroting, hoewel ik me zorgen maakte dat ze er onnatuurlijk uit zouden zien. Mijn kin ziet er duidelijker en strakker uit dankzij de fillers, en mijn gezicht ziet er verjongd uit dankzij de behandeling van fronsrimpels en kraaienpootjes. Ik voel me jonger en frisser, precies zoals ik wilde.

 

„Schoonheidsbehandelingen zijn voor ons geen taboe!“

Onze ervaring

We zijn allebei erg blij met onze resultaten. De artsen die ons bij M1 hebben behandeld waren uiterst professioneel en het hele team was supervriendelijk. We voelden ons meteen thuis in de kliniek. Onze familie en vrienden reageerden zo positief toen we hen vertelden over onze behandeling bij M1. We zouden M1 aan iedereen aanraden die iets aan zichzelf wil veranderen en we zouden zelf ook steeds weer terugkomen. Dank je wel M1!

Wil je ook je schoonheid benadrukken?
Laat u dan gratis adviseren door onze gespecialiseerde artsen.

Our mission: Your Beauty