Unsere Real Faces Kandidatin Ronja
Unsere Real Faces Kandidatin Beate

Wij zijn Frank en Susann

We zijn al 33 jaar samen en al 32 jaar getrouwd. Voor mij, Susann, is het onderwerp schoonheid zeker een interessant gebied waar ik me graag mee bezig hou. Dat geldt niet per se voor mijn man, Frank. Toch besloot hij zich samen met mij aan te melden voor deze geweldige campagne, om uit te proberen met welke middelen hij meer jeugdigheid, frisheid en ontspanning in zijn gezicht kan toveren.

„M1 heeft ons beiden in alle opzichten overtuigd!“

We hadden beiden wat ervaring met spierverslappers enkele jaren geleden, maar nooit met hyaluronzuur. Daarom zijn we erg benieuwd hoe het behandelplan en het resultaat eruit zullen zien.

Susann’s behandeling

Mijn doel was om er weer jonger en frisser uit te zien. De behandelingen zijn bedoeld om verslapte delen van het gezicht strakker te maken en bestaande rimpels glad te strijken. Voor een algeheel liftend effect op mijn gezicht werden mijn wangen opgebouwd met hyaluronzuur en werden de kaaklijn en kin geïnjecteerd. Om mijn nasolabiale plooien weg te werken, werkte de dokter hier ook met hyaluronzuur. Tenslotte werden mijn voorhoofd en kraaienpootjes behandeld met een spierverslapper.

Na de behandeling was er onmiddellijk een significant verschil merkbaar. Ik heb eindelijk weer gedefinieerde en jeugdige gelaatstrekken. Na de afspraak was ik meteen sociaal aanvaardbaar. De behandeling van mijn rimpels met een spierverslapper was ook na een paar dagen zichtbaar. Ik zie er nu weer ontspannen en vriendelijk uit.

„Mijn man denkt dat ik er minstens 10 jaar jonger uitzie!“

Frank’s behandeling

In mijn dagelijks werk ben ik veel onderweg, en dat zorgt er zeker voor dat ik van tijd tot tijd een beetje gestresst ben. Dit is vooral merkbaar in de buurt van mijn voorhoofd en ogen. De arts van M1 heeft mijn rimpels goed bekeken en me uitgelegd wat er aan te doen was. Zij raadde mij een injectie met een spierverslapper aan om de spieren te ontspannen en zo meer ontspanning in het hele gezicht te brengen.

Ik ben erg blij met het resultaat, dat al na korte tijd zichtbaar werd. Ik zal deze behandeling zeker nog eens herhalen om een optimaal behandelsucces te bereiken.

„Ik wilde er meer ontspannen uitzien en dat is precies wat M1 heeft gedaan.“

Onze ervaring

De M1 heeft ons beiden in alle opzichten overtuigd! We werden verwelkomd in moderne, lichte praktijken door het vriendelijke personeel. De artsen die ons behandelden, gaven ons professioneel advies en legden elke behandeling in detail uit. We zijn allebei meer dan tevreden met het resultaat en zullen steeds weer voor M1 Med Beauty kiezen.

Ontdek meer over de M1-ervaring van Susann en Frank in de video!

Video afspelen

Wil je ook je schoonheid benadrukken?
Laat u dan gratis adviseren door onze gespecialiseerde artsen.

Our mission: Your Beauty