Onze kandidaat Gina
Onze kandidaat Rosa

Wij zijn Gina en Rosa

We zijn al jaren heel goede vrienden en hebben altijd onze liefde voor beauty en lifestyle thema’s gedeeld. Toen we zagen dat er een “Best Friends” campagne komt bij M1 Med Beauty, was het voor ons duidelijk: “Hier moeten we aan meedoen!”. Zo gezegd, zo gedaan! We hebben ons meteen aangemeld en konden het niet geloven toen we de bevestiging van M1 kregen.

„We voelden ons allebei heel goed verzorgd en professioneel verzorgd bij M1“

Beiden hadden we nauwelijks ervaring met injecties en we wisten ook dat we ze niet “nodig” hadden. Toch waren we altijd nieuwsgierig naar hoe we eruit zouden zien en ons zouden voelen na kleine ingrepen. We zijn allebei heel open en eerlijk als het gaat om schoonheidsgeheimen en behandelingen, dus we voelden ons niet beschaamd om dingen uit te proberen.

 

Behandel plan Gina

Injectie van de kaaklijn
– voor een betere definitie en stevigheid

Kinvergroting
– voor harmonieuzere gezichtsverhoudingen

Lipvergroting
– om de natuurlijke contouren van de lippen te benadrukken

Injectie van voorhoofdsrimpels / fronsrimpels
– om rimpels glad te strijken

Gina’s behandeling

Voor mijn M1 Real Faces Experience had ik mijn lippen al een paar keer met fillers behandeld. Maar omdat mijn laatste behandeling al 9 maanden geleden was, wilde ik het graag nog een keer laten doen, want ik hou van mijn lippen met wat meer volume. Mijn algemene doel was echter om meer definitie aan mijn gezicht te geven. Daartoe werden mijn kaaklijn en kin behandeld met fillers, voor meer definitie en stevigheid. Ik heb ook nogal uitgesproken gezichtsuitdrukkingen, wat betekent dat de eerste tekenen van veroudering op mijn voorhoofd zichtbaar beginnen te worden. Om dit aan te pakken, werden mijn voorhoofd en fronsrimpels behandeld met spierverslappers.

Ik ben geobsedeerd door deze behandeling omdat ik mijn gezicht nog steeds kan bewegen, maar er ontstaan geen rimpels!

 

„Ik ben super blij met het resultaat en zou het zo weer doen“

Behandel plan Rosa

Kinvergroting »
– om het gezicht optisch te verlengen

Injectie van de kaaklijn »
– om kleine deukjes te compenseren

Lipvergroting »
– om volume toe te voegen en oneffenheden te compenseren

Fronslijn »
– voor een meer ontspannen gezichtsuitdrukking

Rosa’s behandeling

Ik was zo opgewonden, maar ook een beetje nerveus voor mijn afspraak omdat het mijn eerste injectie ooit was. Maar vanaf het moment dat ik mijn geweldige arts ontmoette, verdween de nervositeit. Mijn doel voor mijn behandelplan was om mijn gezicht smaller te laten lijken. Ik heb altijd het gevoel gehad dat mijn gezicht nogal hoekig is en ik wilde een zachtere, hartvormige vorm bereiken. Om dat te bereiken, raadde mijn arts aan de kin te behandelen met dermale vullers, om het gezicht optisch te verlengen. Ze gebruikte ook filler om twee kleine deukjes langs de lijn tussen de kin en de kaaklijn te verbeteren. Ik ben verliefd op het effect! Bovendien heb ik altijd al mijn lippen willen laten behandelen, vooral mijn bovenlip.

Wat kan ik zeggen? Het resultaat is gewoon WOW; mijn lippen hebben meer volume, maar hebben hun natuurlijke vorm behouden, precies zoals ik wilde. Naast de fillerinjecties was ik ook geïnteresseerd in een antirimpelbehandeling. Ik heb gemerkt dat ik altijd mijn wenkbrauwen samen trek en fronst achter de computer als ik aan het werk ben. Mijn collega’s denken dat ik een slecht humeur heb en ik bezorg mezelf zelfs hoofdpijn. Om een meer ontspannen uitdrukking te krijgen, werden mijn fronsrimpels behandeld met spierverslappers. Toen het effect na twee weken zichtbaar werd, was ik dolblij. Voor mij maakte het een enorm verschil.

„Zelfs de mensen die me heel goed kennen zeggen dat het er heel natuurlijk uitziet!“

Onze ervaring

We voelden ons allebei zeer goed verzorgd en professioneel behandeld bij M1. De klinieken en kantoren zagen er cool en modern uit. Het personeel was ontzettend lief en behulpzaam. De artsen die ons behandelden gaven ons gedetailleerde informatie en legden elke stap die ze namen uit, waardoor we ons op ons gemak voelden. Het resultaat voor ons beiden was precies zoals we ons hadden voorgesteld, zo niet beter! We willen het hele team nogmaals bedanken voor hun hulp!

Voor meer over Gina en Rosa’s M1 ervaring, bekijk de video!

Wil jij ook jouw schoonheid benadrukken?
Laat je dan kosteloos adviseren door onze gespecialiseerde artsen.

Our mission: Your Beauty