PROFHILO TREATMENT- DE HUIDBOOSTER VOOR ÉÉN GLOW-UP

Het verlangen naar een stralende en frisse huid is universeel en in onze esthetisch georiënteerde maatschappij zijn steeds meer mensen op zoek naar zachte en effectieve oplossingen om dit verlangen te vervullen. In dit opzicht heeft Profhilo zich gevestigd als een baanbrekende optie die indrukwekkende resultaten belooft zonder invasieve procedures. In dit artikel gaan we dieper in op de geschiedenis, het toepassingsproces, het werkingsmechanisme en de voordelen van Profhilo.

Wat is Profhilo?

Profhilo is het resultaat van uitgebreid onderzoek en ontwikkeling door een toonaangevend farmaceutisch bedrijf. In tegenstelling tot conventionele fillers bestaat Profhilo uit zeer zuiver hyaluronzuur. Elke dosis Profhilo van 2 ml bevat 64 mg hyaluronzuur en is daarmee het meest geconcentreerde hyaluronzuurproduct ter wereld. Deze innovatieve oplossing is ontworpen om de droge, vermoeide en verslapte huid een oppepper te geven en een langdurige verbetering van de huidkwaliteit te bevorderen. Een behandeling met Profhilo ondersteunt de lichaamseigen productie van elastine en collageen. Het resultaat is een natuurlijke frisse uitstraling die wordt bereikt door de huidstructuur, elasticiteit en vochtbalans te optimaliseren.

De aanvraagprocedure in detail

De Profhilo toepassing bestaat uit precies geplaatste injecties in de huid, met name in gebieden die zijn aangetast door leeftijdsgebonden volumeverlies en verslapping. Gebieden die behandeld kunnen worden zijn het gezicht, de kin, het decolleté, de hals, de binnenkant van de bovenarmen, de handen en de ellebogen.

Voordat de behandeling begint, vindt er een uitgebreid consult plaats met een gekwalificeerde professional om de individuele behoeften en doelen van de patiënt te begrijpen. Tijdens de behandeling worden kleine hoeveelheden Profhilo in de huid geïnjecteerd, waarbij het aantal injectiepunten varieert afhankelijk van de te behandelen gebieden. Een volledige behandelingscyclus omvat ten minste twee toepassingen met een tussenperiode van vier weken. Een herhalingsbehandeling wordt elke 4-6 maanden aanbevolen. De procedure is relatief pijnloos.

Het dubbele effect van Profhilo

Profhilo ontvouwt zijn indrukwekkende effect in twee opeenvolgende fasen. In de eerste fase verspreidt het zich gelijkmatig onder de huid en zorgt het voor onmiddellijke hydratatie en volumevergroting. Dit leidt tot een vollere en stevigere huid. In de tweede fase begint Profhilo de natuurlijke productie van collageen en elastine te stimuleren. Dit natuurlijke proces van collageenproductie draagt bij aan de langdurige verbetering van de huidstructuur en stevigheid, met resultaten die maanden aanhouden.

De overtuigende voordelen van Profhilo

Het gebruik van Profhilo biedt een verscheidenheid aan voordelen die het een zeer aantrekkelijke optie maken voor diegenen die op zoek zijn naar een boost van frisheid voor hun huid en die van binnenuit willen stralen:

  1. Natuurlijke en frisse look: Profhilo creëert een natuurlijk en egaal resultaat dat de huid laat stralen zonder er overdreven uit te zien.
  2. Minimaal invasief en korte downtime: Vergeleken met invasieve ingrepen heeft Profhilo geen langere herstelperiode nodig, zodat u snel uw activiteiten kunt hervatten.
  3. Holistische huidverbetering: Naast het frisse effect ondersteunt de werking van Profhilo ook het verminderen van rimpels en verbetert het de algehele huidkwaliteit door vocht en volume te herstellen.
  4. Langdurige resultaten: Met Profhilo kunt u maandenlang profiteren van blijvende positieve veranderingen zonder dat u voortdurend hoeft bij te vullen.
  5. Minder injecties: In vergelijking met sommige andere behandelingen zijn er minder injecties nodig om indrukwekkende resultaten te behalen.
  6. Kosten: De kosten van een Profhilo behandeling beginnen vanaf 249 €

Profhilo heeft ongetwijfeld een revolutie teweeggebracht in de wereld van de esthetische geneeskunde door een zachte, niet-chirurgische manier te bieden om de textuur, elasticiteit en hydratatie van de huid te optimaliseren. Met zijn innovatieve hyaluronzuurtechnologie en dubbele werking op hydratatie en collageenproductie is Profhilo een veelbelovende optie voor wie op zoek is naar natuurlijke en langdurige huidverbetering. Als u geïnteresseerd bent in een Profhilo behandeling, is het cruciaal om te overleggen met onze ervaren en gekwalificeerde M1 Med Beauty artsen om de best mogelijke resultaten en een veilige toepassing te garanderen.

Kom gerust langs en laat je adviseren.