TOON RANDEN EN HOEKEN KENMERKENDE KIN-KAAKLIJN CONTOUR
TOON RANDEN EN HOEKEN KENMERKENDE KIN-KAAKLIJN CONTOUR

BEHANDELINGSTIJD

WEINIG TIJD NODIG

EFFECT ZICHTBAAR

ONMIDDELLIJK

TOEGESTAAN

ONMIDDELLIJK

DUURZAAMHEID

3-6 MAANDEN

Opvallende gezichtscontouren

Structuur van de kaaklijn

Kosten: vanaf 249 €*

Opvallende gelaatstrekken zien er zeer mannelijk en aantrekkelijk uit. Een duidelijk afgetekende kinlijn of kaaklijn (kaaklijn tussen de kin en het oor) doet het gezicht er mannelijker en jeugdiger uitzien. Niet iedereen heeft echter een prominente kinlijn, en zelfs als dat wel het geval is, verliest deze met de jaren aan elasticiteit en volume. Dit betekent meer uitgezakte kinnen, rimpels en een vage gezichtscontour.

Deze onvolkomenheden kunnen echter worden geëgaliseerd met een kaaklijnbehandeling met hyaluronzuur. Het contouren van de kaaklijn met hyaluronzuur kan het gezicht van een man een prominente kin-kaakcontour geven, waardoor de overgang van hals naar kin veel duidelijker lijkt.

Raadpleeg onze artsen voor advies hierover.

KIN FILLER

Kosten: vanaf 249 €*

De vorm van het voorhoofd, de lippen, de neus en de kin zorgt meestal voor harmonieuze gelaatstrekken en aantrekkelijke contouren. Een prominente kin getuigt van mannelijkheid en kracht.

Als u niet tevreden bent met uw gezicht of als uw uiterlijk niet mannelijk genoeg lijkt, kan een kinvergroting met hyaluron de oplossing zijn. Plastische chirurgie is niet nodig. Als uw kin bijvoorbeeld iets ongelijk is of als u last heeft van een terugwijkende kin, kan een kinvergroting met hyaluronzuur kleine oneffenheden en onvolkomenheden wegwerken. De kinlijn kan hier duidelijk worden afgebakend.

Dit zorgt voor een harmonieus en mannelijk uiterlijk. Met M1 kunt u een opvallende en vitale gezichtsuitdrukking bereiken.

Laat onze dokters u hierover adviseren.

VRAAG NU ADVIES

Heeft u nog vragen? Alle behandelingen worden voorafgegaan door een persoonlijk consult met onze artsen. Maak nu een afspraak voor een consult in Amsterdam of Rotterdam.

GEZICHTSCORRECTIE VOOR DE MAN

Aantrekkelijker en onweerstaanbaarder mannelijk in een mum van tijd

Opvallende gelaatstrekken, prominente kaakbeenderen en een geprononceerde kin staan voor aantrekkelijk mannelijk charisma.

Hyaluronzuur wordt al vele jaren gebruikt in de esthetische geneeskunde. Tot nu toe waren het vooral vrouwen die er rimpels van kregen. De behandeling is echter ook geschikt voor mannen: Mannen krijgen meer opvallende gelaatstrekken door injecties.

Als er aan de mannelijke kant een wens is voor een nog opvallender mannelijk uiterlijk, kan een behandeling met hyaluronzuur op de kin of de kaaklijn een optie zijn. Een iets vooruitstekende kin en kaaklijn versterken het mannelijke uiterlijk vaak enorm.

De minimaal ingrijpende behandeling is uiterst zacht en heeft geen hersteltijd. Aan het begin van elke behandeling vindt een grondige anamnese en een individueel consult plaats.

ANDERE GESCHIKTE BEHANDELINGEN VOOR MANNEN

ALTIJD IN DE BESTE HANDEN

Bij M1 kunt u altijd de beste artsen, de beste kwaliteit en de beste prijzen verwachten. De recensies van onze klanten spreken voor zich. Wij waarderen het grote vertrouwen dat onze klanten in ons heeft en zeggen Dank U!”