RECHTLIJNIGNEUSCORRECTIE ZONDER OPERATIE
RECHTLIJNIGNEUSCORRECTIE ZONDER OPERATIE

BEHANDELINGSTIJD

WEINIG TIJD NODIG

EFFECT ZICHTBAAR

ONMIDDELLIJK

SOCIAAL AANVAARDBAAR

ONMIDDELLIJK

DUURZAAMHEID

3-6 MAANDEN

EEN RECHTE NEUS

NEUSCORRECTIE ZONDER OPERATIE

Kosten: vanaf 399 €*

De vorm van de neus heeft een groot effect op het gezicht en kan het uiterlijk van een man sterk beïnvloeden. Als de neusvorm niet past, leek tot nu toe alleen een chirurgische neuscorrectie de oplossing.

Wat weinig mensen weten: Tegenwoordig is een neuscorrectie ook mogelijk door middel van een behandeling met hyaluronzuur en deze is zeer populair bij mannen. Zonder de risico’s van een chirurgische ingreep kan de brug van de neus optisch worden rechtgezet of zelfs de punt van de neus worden verhoogd.

VRAAG NU ADVIES

Heeft u nog vragen? Alle behandelingen worden voorafgegaan door een persoonlijk consult met onze artsen. Maak nu een afspraak voor een consult in Amsterdam of Rotterdam.

NEUSCORRECTIE VOOR MANNEN

Zonder de risico's van een operatie aan een rechte neus

De vorm van de neus speelt een belangrijke rol in het mannelijke gezicht – vooral beroepsactieve mannen willen met hun gezichtsuitdrukking ook een sympathieke, krachtige eerste indruk maken.

Zelfs een kleine verandering kan hier het verschil maken. Injecties met hyaluronzuur kunnen oneffenheden en kleine onregelmatigheden corrigeren zonder de risico’s en langdurige genezingsprocessen van chirurgie. Ook de natuurlijke uitstraling blijft behouden.

 Neuscorrectie zonder operatie is ideaal voor patiënten die een verandering aan hun neus willen maar niet geopereerd willen worden.

De minimaal ingrijpende behandeling is uiterst zacht en heeft geen uitvaltijd. Voorafgaand aan de behandeling vindt een gedetailleerde anamnese en een individueel consult plaats.

ANDERE GESCHIKTE BEHANDELINGEN VOOR MANNEN

ALTIJD IN DE BESTE HANDEN

Bij M1 kunt u altijd de beste artsen, de beste kwaliteit en de beste prijzen verwachten. De recensies van onze klanten spreken voor zich. Wij waarderen het grote vertrouwen dat onze klanten in ons hebben en zeggen Dank U!”