NEUSCORRECTIE

Neuscorrectie behandeling

 1ml Restylanevanaf € 279   € 229
 1ml Juvedermvanaf € 379   € 349

Voordelen NEUSCORRECTIE

De neus heeft door zijn centrale positie in het gezicht een beslissende invloed op het optische uiterlijk. Om een harmonieus samenspel van alle gelaatstrekken te bereiken, kiezen steeds meer mensen voor een neuscorrectie met hyaluronzuur. Deze behandeling corrigeert misvormingen in het gebied van de brug of de punt van de neus zonder het risico van een chirurgische ingreep.

NEUSCORRECTIE MET HYALURONZUUR – METHODEN, RESULTATEN & KOSTEN

De behandeling is een minimaal invasieve procedure waarbij de neus met een injectie wordt aangepast. Hyaluronzuur werkt als een vulmateriaal en wordt precies in de brug van de neus of in de punt van de neus geïnjecteerd. Afhankelijk van het gewenste resultaat kan een neuscorrectie leiden tot het optisch gelijkmaken van een bult, het optillen van een verzonken neuspunt of het versmallen van de neusbrug.

Met behulp van een filler kan een bult in de neus optisch kleiner worden gemaakt. Het doel van een neusinjectie is om bepaalde neusgebieden “op te vullen” en zo de brug van de neus recht te trekken. Als de brug van de neus tijdens de neuscorrectie wordt opgetrokken door het injecteren van hyaluronzuur, kan de neus optisch smaller lijken. 

De vorm en positie van de punt van de neus kan een beslissende invloed hebben op het hele gezicht. Als de punt van de neus te ver naar beneden wijst, ontstaat al snel de indruk van een haakneus. Een te scherpe hoek tussen de neus en de lippen kan ook de luchtstroom belemmeren. Een neuscorrectie met hyaluronzuur kan dit verbeteren door de afstand tussen de neusbrug en de lip te vergroten. Het verhogen van de punt van de neus kan dus niet alleen zorgen voor een optische verandering, maar kan ook de ademhaling verbeteren. Om de punt van de neus te versterken en te voorkomen dat deze verzakt, kan ook een injectie van de neusbrug worden overwogen.

Het resultaat van een neuscorrectie met hyaluronzuur is direct zichtbaar en blijft gemiddeld 6 maanden zichtbaar. De stof wordt dan volledig natuurlijk afgebroken door het lichaam. Na de injectie kunnen zich kleine bloeduitstortingen op de neus ontwikkelen. Deze zullen echter binnen enkele dagen na de behandeling vanzelf verdwijnen.

Klik hier voor de kosten van onze behandelingen.

Resultaten van behandelingen / voor & NA FOTO's

"Behandeling van de neus is een van mijn favoriete behandelingen. Binnen 10 minuten kan dit je hele gezicht en uitstraling veranderen."
Dr Nastja Hendriks
Cosmetisch Arts

M1 Med Beauty Locaties

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur