Neuslippenplooi verminderen

Nasolabiale plooi behandeling

 1ml Restylane vanaf € 279   € 149
 1ml Juvedermvanaf € 299   € 249

Voordelen Nasolabiale plooi behandeling

De nasolabiale plooi zijn de lijnen die van beide kanten van de neus naar de mondhoeken lopen. Deze lijnen worden ook wel de neuslippenplooi genoemd. Naarmate we ouder worden, worden deze lijnen vaak dieper. Dit kan zorgen voor een vermoeide uistraling. Als je je aan deze lijnen stoort dan kun je ze laten behandelen met een filler op basis van hyaluronzuur. Na de fillerbehandeling kun je een frissere uitstraling verwachten.

WAAROM DE neuslippenPLOOI LATEN behandelen?

Het gebied rondom de mond is bijzonder gevoelig voor de ontwikkeling van rimpels, omdat veel spieren in dit gebied van essentieel belang zijn voor onze gezichtsuitdrukkingen. Tijdens het verouderingsproces breekt het lichaamseigen hyaluronzuur af, waardoor ook de elasticiteit van de huid afneemt. Hierdoor zijn de gebieden van het gezicht die door ons permanent worden belast, voorbestemd voor de ontwikkeling van diepe rimpels.

Wanneer is deze behandeling nodig? – Je kunt jouw neuslippenplooi laten behandelen als jij de lijnen als storend ervaart. Ook voor iedereen die bang is om te glimlachen en het daardoor tonen van expressielijnen, kan een tijdelijke filler een goede oplossing zijn.

Fillerbehandeling neuslippenplooi – METHODEN, RESULTATEN & KOSTEN

De fillers die voor de behandeling van de nasolabiale plooi gebruikt kunnen worden zijn Restylane en Juvederm. De arts zal je tijdens het consult aanraden welke filler in jouw geval de beste optie is. Na de behandeling is het effect direct zichtbaar. Hoewel de duur van het effect varieert per persoon, blijft het resultaat 3-6 maanden zichtbaar. Het lichaam breekt het hyaluronzuur op natuurlijke wijze weer af.

Helaas is er geen permanent recept tegen de ontwikkeling van rimpels. Hoewel een gezonde voeding en levensstijl een positief effect kunnen hebben op het verouderingsproces, kan het de vorming van rimpels niet volledig stoppen.

Als je jouw nasolabiale plooi wilt laten behandelen, kun je dit doen met een hyaluronzuur-filler. In tegenstelling tot een chirurgische ingreep, zoals een facelift, heeft de injectie van hyaluronzuur geen bijwerkingen. Na de behandeling kan er een lichte roodheid of kleine blauwe plekken optreden, deze verdwijnen meestal na 2 tot 3 dagen.

Klik hier voor de kosten van onze behandelingen.

Resultaten van behandelingen / voor & NA FOTO's

M1 Med Beauty Locaties

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur