kincorrectie

CORRECTIE VAN DE KIN

Kin behandeling

 1ml Perfecthavanaf € 149   € 99 
 1ml Restylanevanaf € 279   € 149
 1ml Juvedermvanaf € 299   € 249

De kaaklijn en kin geven definitie en contouren aan je gezicht. Een goed gevormde kaaklijn en kin zijn in verhouding met de rest van het gezicht en ronden het perfect af. Stoor jij je aan je aan je kaaklijn of kin en maakt deze je onzeker? Dan kun je een minimaal invasieve behandeling ondergaan om de harmonie in je gezicht te herstellen.

Het effect van de behandeling is direct zichtbaar, maar het eindresultaat zie je pas na 2 tot 3 weken volledig. Na de behandeling kan er lichte zwelling en kleine blauwe plekken ontstaan. Deze verdwijnen vanzelf weer na enkele dagen.

KIN FILLERS – METHODEN, RESULTATEN & KOSTEN

De behandeling is geschikt voor mensen die in verhouding met de rest van het gezicht een te korte kin hebben. Of waarbij het gezicht gelijk overloopt in de hals, zonder zichtbare contouren van de kaaklijn. Een behandeling van de kaaklijn of kin met hyaluronzuur is daarom vooral zinvol voor mensen die vinden dat hun kaaklijn en/of kin niet zichtbaar is.

Het doel van een behandeling vaan de kaaklijn of kin is om het zijprofiel evenwichtiger te maken.. Door het injecteren van de kaaklijn of kin wordt er meer volume gecreëerd, hierdoor wordt het profiel van het hele gezicht verbeterd.

Mogelijke asymmetrieën en misvormingen kunnen ook goed worden hersteld door middel van hyaluronzuur. Om een goed resultaat te bereiken, vindt de behandeling gedurende meerdere sessies plaats. Hoe snel het hyaluronzuur weer wordt afgebroken, hangt af van de individuele conditie van het lichaam en verschilt van klant tot klant. Het effect  blijft echter meestal 6-12 maanden zichtbaar.

Klik hier voor de kosten van onze behandelingen.

Resultaten van behandelingen / voor & NA FOTO's

Door fillers te plaatsen in de kin kan je de verhoudingen in je gezicht verbeteren.
Dr Nastja Hendriks
Cosmetic Doctor

M1 Med Beauty Locaties

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur