BEHANDELING VAN DE FRONSRIMPEL

Behandeling van de fronsrimpel

Spierontspannersvanaf € 189   € 99 

De fronsrimpel tussen de wenkbrauwen symboliseert voor velen een duidelijk teken van veroudering. Het injecteren van spierontspanners is een effectieve methode om deze rimpels te verminderen.

WAAROM EEN BEHANDELING VAN DE FRONSRIMPEL?

Veel mensen verlangen naar een jong en fris uiterlijk. Een bestaande fronsrimpel doet het gezicht er vaak knorrig, serieus en ouder uitzien. Klanten die zeer zichtbare fronsrimpels hebben, zien dit vaak als een esthetisch probleem. Door een rimpelbehandeling kun je er weer net zo jong uitzien als je jezelf voelt.

FRONSRIMPELBEHANDELING – METHODEN, RESULTATEN & KOSTEN

Het verminderen van de fronsrimpel met spierontspanner – is dat mogelijk? Ja! Als je van die fronsrimpel af wilt, kun je dit gemakkelijk bereiken door een spierontspanner te laten injecteren. Vooraf word je door onze artsen op de hoogte gebracht van de haalbare successen. Belangrijk voor de injectie van de fronsrimpel is de precieze injectie en de exacte dosering van de spierontspanner. De behandelde spier(en) kunnen na de injectie niet meer samentrekken, waardoor rimpelvorming niet mogelijk is.

Het gebied tussen de wenkbrauwen is een essentieel onderdeel van onze gezichtsuitdrukking en is daarom voorbestemd voor de ontwikkeling van rimpels. De injectie van een spierontspanner kan leiden tot een snelle en effectieve vermindering van de fronsrimpel zonder het risico van een operatie. 

De fronsrimpel behandelen met een spierontspanner is ook effectief als voorzorgsmaatregel. Een kleine hoeveelheid is al voldoende om de langzame ontwikkeling van rimpels te voorkomen. Door de preventieve injectie van de fronsrimpels kun je jouw jeugdige uiterlijk veel langer behouden.

Je wilt jouw fronsrimpels laten behandelen met een spierverslappend middel, maar bent bang voor mogelijke bijwerkingen? In feite is de injectie van de fronsrimpel een minimaal invasieve ingreep die gemakkelijk en zonder complicaties kan worden uitgevoerd. Het is mogelijk dat er na de behandeling lichte zwelling optreedt, maar deze verdwijnt meestal binnen enkele dagen weer.

Het effect blijft meestal tussen de 3 – 6 maanden zichtbaar. Daarna kun je de behandeling opnieuw ondergaan. Het regelmatig injecteren van de fronsrimpel zorgt er ook voor dat het effect langer aanhoudt, hierdoor kun je een permanente vermindering van de rimpels bereiken.

Klik hier voor de kosten van onze behandelingen.