Facial slimming

Facial slimming behandeling

Spierontspannersvanaf € 279   € 189 

De musculus masseter, ook wel bekend als de wangkauwspier, is de spier die van het oor tot de bovenkaak loopt en van de bovenkaak tot de onderkaak. Deze spier zorgt ervoor dat we tijdens het kauwen de tanden op elkaar kunnen drukken. Door een bovengemiddelde belasting kan het voorkomen dat de kauwspieren te sterk zijn ontwikkeld. Een oorzaak hiervan is bijvoorbeeld tandenknarsen of het klemmen van de kaken. Doordat de kauwspier zo sterk ontwikkeld is kan het zorgen voor een “hoekige” vorm van het gezicht.

Tijdens een facial slimming behandeling wordt er botulinetoxine in de achterste kauwspier geïnjecteerd. De geïnjecteerde spierontspanner zorgt ervoor dat de spier zich ontspant en zo langzaam kleiner wordt. Dit proces leidt tot volumeverlies in de onderkaak, waardoor het gezicht een zachtere v-vorm krijgt.

Naast deze esthetische voordelen, heeft een facial slimming behandeling ook gezondheidsvoordelen. Doordat de spieren zich ontspannen kan migraine (veroorzaakt door het klemmen van de kaken) verminderen en ook tandenknarsen (Bruxisme) vermindert of stopt volledig. Het effect van de behandeling is niet direct zichtbaar, omdat het enkele dagen duurt voordat de spier volledig ontspannen is. Zodra de spier volledig ontspannen is wordt die langzaam kleiner. Na 2-3 weken is het resultaat volledig zichtbaar.

facial slimming behandeling – METHODEN, RESULTATEN & KOSTEN

Een verbrede kaaklijn is niet uitsluitend genetisch bepaald. De kauwspieren in de kaak kunnen zich sterker ontwikkelen door bijvoorbeeld het knarsen van de tanden ’s nachts (bruxisme). Hierdoor worden de spieren sterker en ontstaat er een hoekige vorm van het gezicht.

Het is mogelijk om in de kaakzone volumelies te bereiken door middel van een spierontspanner. Tijdens een facial slimming behandeling wordt er botulinetoxine in de kauwspieren geinjecteerd. Hierdoor ontspant de kauwspier en neemt de volume van de spier af. Door het volumeverlies onstaat er een zachtere v-vorm van de kaaklijn.

Facial slimmingvanaf € 189

 

Klik hier voor de kosten van al onze behandelingen.

Resultaten van behandelingen / voor & NA FOTO's

M1 Med Beauty Locaties

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur