BYE BYE DONKERE KRINGEN TRAANGOOT BEHANDELING
BYE BYE DONKERE KRINGEN TRAANGOOT BEHANDELING

BEHANDELINGSTIJD

WEINIG TIJD NODIG

EFFECT OPTREDEN

ONMIDDELLIJK

SOCIAAL AANVAARDBAAR

ONMIDDELLIJK

DUURZAAMHEID

4-6 MAANDEN

ER MINDER MOE UITZIEN

Behandeling van donkere kringen

Kosten: vanaf 179 €*

Het mannelijke schoonheidsideaal omvat een gezond en fris uiterlijk. Kringen die zich manifesteren als donkere verkleurde plekken onder de ogen, horen daar weer niet bij. Diepe traanstrepen kunnen een hangend uiterlijk verergeren en maken dat we er moe en gestrest uitzien. Dit wordt veroorzaakt door een gebrek aan volume onder het oog.

Met de juiste injectietechniek kan een behandeling met hyaluronzuur de traangoot opvullen en wallen en kleine rimpels egaliseren. Het resultaat is een frisser, jonger en gezonder uiterlijk.

Bekijk Mark’s getuigenis hier.

VRAAG NU ADVIES

Heeft u nog vragen? Alle behandelingen worden voorafgegaan door een persoonlijk consult met onze artsen. Maak nu een afspraak voor een consult in Amsterdam of Rotterdam.

BEHANDELING VAN DONKERE KRINGEN EN TRAANGOOTJES

Schaduwen onder de ogen laten mannen er ongezond uitzien

Een dynamisch en energiek uiterlijk is een teken van gezondheid en mannelijkheid. Donkere kringen en zichtbare traangroeven maken geen deel uit van het schoonheidsideaal van mannen. Maar door verschillende levensomstandigheden, zoals stress, slaapgebrek of ook door ouderdom, kunnen donkere kringen en diepe traanplooien onder de ogen ontstaan.

Zelfs als ze perfect fit zijn, kunnen mannen er zo gestrest en moe uitzien. Erfelijke diepe traangroeven kunnen het effect nog versterken. Maar mannen hebben geen camouflage of zonnebril nodig:

Een behandeling met hyaluronzuur vermindert donkere kringen en traanbuisjes, of laat ze zelfs helemaal verdwijnen.

ANDERE GESCHIKTE BEHANDELINGEN VOOR MANNEN

ALTIJD IN DE BESTE HANDEN

Bij M1 kunt u altijd de beste artsen, de beste kwaliteit en de beste prijzen verwachten. De recensies van onze klanten spreken voor zich. Wij waarderen het grote vertrouwen dat onze klanten in ons hebben en zeggen Dank U!”