BYE BYE DONKERE KRINGEN TRAANGOOT BEHANDELING
BYE BYE DONKERE KRINGEN TRAANGOOT BEHANDELING

BEHANDELINGSTIJD

WEINIG TIJD NODIG

EFFECT OPTREDEN

ONMIDDELLIJK

SOCIAAL AANVAARDBAAR

ONMIDDELLIJK

DUURZAAMHEID

4-6 MAANDEN

ER MINDER MOE UITZIEN

Behandeling van donkere kringen

Kosten: vanaf 179 €*

Het mannelijke schoonheidsideaal omvat een gezond en fris uiterlijk. Kringen die zich manifesteren als donkere verkleurde plekken onder de ogen, horen daar weer niet bij. Diepe traanstrepen kunnen een hangend uiterlijk verergeren en maken dat we er moe en gestrest uitzien. Dit wordt veroorzaakt door een gebrek aan volume onder het oog.

Met de juiste injectietechniek kan een behandeling met hyaluronzuur de traangoot opvullen en wallen en kleine rimpels egaliseren. Het resultaat is een frisser, jonger en gezonder uiterlijk.

Bekijk Mark’s getuigenis hier.

MINDER KRAAIENPOOTJES

Kosten: vanaf 99 €*

Kraaienpootjes, ook wel oogrimpels of lachrimpels genoemd, worden veroorzaakt door een samentrekking van de spier rond het oog. Naarmate de huid met het ouder worden minder elastisch wordt, worden deze rimpels meer en meer in de huid gedrukt en uiteindelijk permanent zichtbaar.

Deze rimpels rond de ogen kunnen worden verwijderd door een spierverslapper te injecteren. Het actieve ingrediënt beperkt de beweging van de spier, zodat de huid erboven niet meer kan samentrekken. Als resultaat worden de rimpels gladgestreken.

Laat u hierin adviseren door onze artsen.

VRAAG NU ADVIES

Heeft u nog vragen? Alle behandelingen worden voorafgegaan door een persoonlijk consult met onze artsen. Maak nu een afspraak voor een consult in Amsterdam of Rotterdam.

BEHANDELING VAN DONKERE KRINGEN EN TRAANGOOTJES

Schaduwen onder de ogen laten mannen er ongezond uitzien

Een dynamisch en energiek uiterlijk is een teken van gezondheid en mannelijkheid. Donkere kringen en zichtbare traangroeven maken geen deel uit van het schoonheidsideaal van mannen. Maar door verschillende levensomstandigheden, zoals stress, slaapgebrek of ook door ouderdom, kunnen donkere kringen en diepe traanplooien onder de ogen ontstaan.

Zelfs als ze perfect fit zijn, kunnen mannen er zo gestrest en moe uitzien. Erfelijke diepe traangroeven kunnen het effect nog versterken. Maar mannen hebben geen camouflage of zonnebril nodig:

Een behandeling met hyaluronzuur vermindert donkere kringen en traanbuisjes, of laat ze zelfs helemaal verdwijnen.

ANDERE GESCHIKTE BEHANDELINGEN VOOR MANNEN

ALTIJD IN DE BESTE HANDEN

Bij M1 kunt u altijd de beste artsen, de beste kwaliteit en de beste prijzen verwachten. De recensies van onze klanten spreken voor zich. Wij waarderen het grote vertrouwen dat onze klanten in ons hebben en zeggen Dank U!”