KLAAR MET ZWETEN? ZWEETKLIERBEHANDELING - ZONDER OPERATIE
KLAAR MET ZWETEN? ZWEETKLIERBEHANDELING - ZONDER OPERATIE

BEHANDELINGSTIJD

WEINIG TIJD NODIG

EFFECT ZICHTBAAR

AFTER CA. 5 DAGEN

SOCIAAL AANVAARDBAAR

ONMIDDELLIJK

DUURZAAMHEID

3-6 MAANDEN

MINDER ZWETEN

Behandeling van de zweetklieren in de oksels zonder operatie

Kosten: vanaf 399 €*

Zweten is elementair voor het evenwicht van de lichaamstemperatuur. Voor sommige mensen is het zweten echter oncomfortabel hoog. Deze aandoening wordt ook wel hyperhidrosis genoemd.Overmatig zweten, zweetplekken onder de oksels en de voortdurende angst om onaangenaam te ruiken, kunnen mannen echter veel leed bezorgen.

Onze M1 artsen behandelen hyperhidrosis met injecties. Behandeling van de zweetklieren met spierverslappers is een doeltreffende methode om mensen zonder chirurgische ingreep van overmatig zweten af te helpen.

Laat onze M1 dokters u hierover adviseren.

RAADPLEG NU

Heeft u nog vragen? Alle behandelingen worden voorafgegaan door een persoonlijk consult met onze artsen. Maak nu een afspraak voor een consult in Amsterdam of Rotterdam.

BEHANDELING VAN ZWEETKLIEREN VOOR DE MENS

Hyperhidrosis behandeling voorkomt onaangename zweetvlekken

Sommige mannen zweten meer dan anderen. De redenen zijn divers. Vooral in het dagelijkse beroepsleven kan overmatige zweetproductie (hyperhidrosis) op zichtbare plaatsen vaak onaangenaam zijn.

Behandeling met spierverslappers kan de zweetproductie remmen.

De behandeling remt de zenuwoverdracht van de zweetklieren en je zweet niet meer op de behandelde plaatsen. De behandeling is snel, kan poliklinisch en zonder verdoving worden uitgevoerd. Na ongeveer 5 dagen merk je het eerste effect en na 14 dagen is het volledige effect er.

ANDERE GESCHIKTE BEHANDELINGEN VOOR MANNEN

ALTIJD IN DE BESTE HANDEN

Bij M1 kunt u altijd de beste artsen, de beste kwaliteit en de beste prijzen verwachten. De recensies van onze klanten spreken voor zich. Wij waarderen het grote vertrouwen dat onze klanten in ons hebben en zeggen Dank U!”