M1 Med Beauty - Artsen

Voordat de artsen in onze klinieken aan de slag gaan, volgen ze een intensieve training aan onze M1 Academy. Hier worden ze opgeleid door gespecialiseerde artsen in Duitsland met jarenlange ervaring op het gebied van cosmetische behandelingen. Daarnaast volgen de artsen regelmatig extra trainingen om op de hoogte te blijvend van de nieuwste technieken. Onze artsen zijn BIG-geregistreerd en lid van de NVCG.

Adamo_Erasmia

Erasmia Adamou

Arts Cosmetische Geneeskunde bij M1 Med Beauty Amsterdam.

BIG-nr: 59920868201

Drs. Erasmia Adamou behaalde haar diploma Geneeskunde aan de National and Kapodistrian University in Athene. Tijdens haar studie liep ze stage in verschillende domeinen van de geneeskunde, waaronder chirurgie, dermatologie, interne geneeskunde, cardiologie, oogheelkunde en KNO. Na haar afstuderen specialiseerde ze zich een jaar lang in interne geneeskunde. Daarna werkte ze voor een door de EU opgericht armoedebestrijdingsprogramma en voor een neuropsychiatrische kliniek. Ondertussen werkte ze ook als vrijwilliger in een dermatologisch ziekenhuis. Sinds 2016 was ze werkzaam in een internationale kliniek in Den Haag als Basisarts en voerde ze kleine ingrepen uit, waaronder het weghalen van moedervlekken en allergietests. Inmiddels heeft ze een tweede master in Health Care Management behaald aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Drs. Adamou is afgestudeerd aan de M1 Akademie en werkt sinds juli 2019 voor onze M1-kliniek in Amsterdam. Zij wordt voortdurend op de hoogte gehouden van de nieuwste technieken voor esthetische behandelingen.

“Mijn aanpak is patiëntgericht. Ieder mens heeft andere behoeften en een andere perceptie van schoonheid. Ik probeer te luisteren naar de wensen van elke patiënt, mijn advies te geven en samen te beslissen over een behandelplan voor het best mogelijke resultaat”.

Werkervaring

 • 2019 – M1 Academie, opleidingscentrum voor artsen en specialisten op het gebied van cosmetische geneeskunde
 • 08/2016 – 07/2019 Als arts bij het International Health Centre in Den Haag voerde Drs. E. Adamou jaarlijkse gezondheidscontroles uit. Daarnaast voerde ze bloed-, spirometrie-, en allergiepriktests uit bij volwassenen en kinderen. Drs. E. Adamou gaf advies voor veranderingen in de levensstijl en als onderdeel van de reiskliniek ook over vaccinaties. 
 • 06/2015 – 12/2015 Drs. E. Adamou werkte in Trikala, Griekanland als huisarts voor daklozen en onverzekerde mensen die medische zorg nodig hebben. Ze voerde primaire medische behandelingen en de nodige onderzoeken uit in samenwerken met de openbare ziekenhuizen. Ze zorgde ervoor dat onverzekerde kinderen vaccinties kregen.
 • 04/2015 – 06/2015 In het Dermatologisch en Venereologisch Ziekenhuis Andreas Syggros in Athene, Griekenland werkte Drs. E Adamou gedurende twee maanden als vrijwilliger. Hier gaf ze dagelijks advies over verschillende dermatologische ziekten, was ze deel van de spoeddienst (voor dermatologische noodsituaties zoals ernstige brandwonden en levensbedreigende allergische reacties) en nam ze twee uur per dag deel aan cursussen met betrekking tot dermatologie en nieuwe geavanceerde technieken.
 • 12/2014 – 06/2015 Na haar studie Geneeskunde liep Drs. E. Adamou een half jaar stage in het Neuropsychiatrisch Sanatorium EL. TZERANIS in Athene, Griekenland. Hier had ze dagelijks interactie met psychiatrische patiënten en familieleden. Ze nam hier vooral deel aan programma’s voor geestesziekten met drugs- en alcoholmisbruik en leerde ze de kenmerken van verslavend gedrag herkennen.
 • 11/2014 – 11/2015 Drs. E. Adamou was een jaar lang deel van het medische team in het ziekenhuis van Karpenisi in Karpenisi in Griekenland. Hier werkte ze 24-uursdiensten op de afdeling Interne Geneeskunde en was ze zowel verantwoordelijk voor de ziekenhuisopname van patiënten als voor noodgevallen. 

Studie

 • 2016 – 2018 MSc Policy & Healthcare Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, Nederland
 • 2007 – 2013 BSc Geneeskunde aan de National and Kapodistrian University of Athens, Athene, Griekenland
Hendriks_Nastja

Nastja Hendriks

Arts Cosmetische Geneeskunde bij M1 Med Beauty Rotterdam.

BIG-nr: 99923604701

Drs. Nastja Hendriks is sinds 2017 afgestudeerd arts aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijdens de studie heeft ze al veel interesse gehad in de huid, zo heeft ze haar oudste coschappen gelopen bij de dermatologie waar ze ook een artikel heeft gepubliceerd (N. Hendriks et all. ‘Rickettsiose’. Nederlands tijschrift voor dermatologie en venerologie, juli 2018, nummer 7). Na de studie is ze gaan werken bij de algemene chirurgie in het Erasmus Medisch Centrum en het Fransiscus Gasthuis Rotterdam, waar ze veel ervaring heeft opgedaan binnen de trauma-/vaat-/hepaticopancreaticobilliaire-/gastro-oncologische- en bariatrische chirurgie. Haar werk bestond met name uit werken op de afdeling, spoed eisende hulp, waarbij ook teamleider van de traumaopvang, polikliniek en het zelfstandig verrichten van kleine operaties. Ondanks ze hier met veel plezier heeft gewerkt werd duidelijk dat haar passie niet bij de doodzieke patiënten ligt maar toch zoals ze altijd heeft gedacht meer in het esthetische vakgebied. In september 2019 heeft ze de stap genomen en is ze nadat ze de interne trainingen heeft voltooid gestart als arts cosmetische geneeskunde bij M1 Med Beauty.

“Altijd heb ik al interesse in esthetiek, cosmetiek en de huid gehad. Het was een logische stap in mijn carrière om arts in de cosmetische geneeskunde te worden: niks is zo fijn als mensen een boost zelfvertrouwen te geven door ze te helpen hetgeen wat ze stoort op een natuurlijke wijze mooier te maken!”

Werkervaring

 • 2019 – M1 Academie, opleidingscentrum voor artsen en specialisten op het gebied van cosmetische geneeskunde
 • 04/2019 – 08/ 2019 Vanaf april 2019 werkte Drs. N. Hendriks als ANIOS Chirurgie in het Franciscus Gasthuis te Rotterdam. Hier werkte ze als zaalarts trauma-, vaat-, gastrointestinale en batriatrische chirurgie. Daarnaast was ze werkzaam op de Spoed Eisende Hulp (SEH) en dagelijkse polikliniek.
 • 02/2018 – 03/2019 Na haar studie was Drs. N. Hendriks werkzaam als ANIOS Chirurgie in het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam. Hier was ze zaalarts trauma-, vaat-, hepatopancreaticobilliaire-, gastrointestinale- en oncologische chirurgie en heeft ze veel ervaring opgedaan in de polikliniek en poliklinische verrichtingen. Daarnaast werkte ze ook vanuit de chirurgie op de SEH vanuit de chirurgie was ze leider van het basisteam bij de traumaopvang op de SEH.
 • 2010 – 2018 Tijdens de bachelor- en masterstudie was Drs. N. Hendriks gedurende 6 jaar werkzaam op de SEH in het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam. Tevens heeft ze 2 jaar op de polikliniek bloedafname in het Franciscus Gasthuis in Rotterdam gewerkt.

Studie

 • 2014 – 2017 MSc. Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, met als extra aandachtsgebieden:
  • 2017 Dermatologie in het Amphia ziekenhuis te Breda
  • 2017 Pathologie in het Erasmus MC te Rotterdam
 • 2008 – 2014 BSc. Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam
Zadeh_Maloes

Maloes mohammad zadeh

Arts Cosmetische Geneeskunde bij M1 Med Beauty Rotterdam & Amsterdam.

BIG-nr: 59926821201

Drs. Maloes M. Zadeh is sinds 2019 een gekwalificeerde arts die tijdens haar studie geneeskunde op verschillende afdelingen heeft gewerkt, waaronder de afdelingen plastische en reconstructieve chirurgie en spoedeisende hulp van het Erasmus MC. Naast haar studie geneeskunde behaalde ze tevens een Bachelor farmacie. Tijdens de studie kwam ze erachter dat praktische specialismen haar erg aantrokken. Op de afdeling plastische en reconstructieve chirurgie van het Erasmus MC te Rotterdam heeft ze onderzoek gedaan naar wondgenezing, gepubliceerd in een internationaal wetenschappelijk tijdschrift (Mohammad Zadeh et. al Int Wound J 2019, 16[6]:1339-1346). Met grote interesse voor dermatologie, plastische chirurgie en cosmetische geneeskunde heeft drs. M. Zadeh tijdens haar oudste coschap op de afdeling dermatologie gewerkt.

“Mijn passie voor aesthetische geneeskunde is voor mij als arts de schoonheid van anderen, op een natuurlijke en veilige manier, nog meer accentueren en perfectioneren.”

Werkervaring

 • 2019/20 – M1 Academie, opleidingscentrum voor artsen en specialisten op het gebied van cosmetische geneeskunde
 • 2015 – 2016 Tijdens haar bachelor- en masterstudie was Drs. M. Mohammad Zadeh werkzaam op de afdeling Metabole ziekten in het Sophia Kinderziekenhuis te Rotterdam. Ook heeft ze gewerkt op de afdeling Oncologie in het Daniel den Hoed (Erasmus MC Kanker Instituut) te Rotterdam
 • 2012 – 2014 Met grote interesse voor cosmetische behandelingen werkte Drs. M. Mohammad Zadeh tijdens haar studie Geneeskunde twee jaar op de afdeling Plastische en Reconstructieve Chirurgie.
 • 2009 – 2011 In deze periode was Drs. M. Mohammad Zadeh werkzaam als student op de SEH in het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam.

Studie

 • 2016 – 2019 MSc Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam
 • 2010 – 2016 BSc Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam
 • 2007 – 2010 BSc Farmacie aan de Universiteit van Utrecht

Werken als arts bij M1?

Wij zijn altijd opzoek naar ambitieuze artsen die deel willen worden van ons M1-team. Sta je ervoor open om altijd nieuwe technieken bij te leren, wil je een specialist op het gebied van cosmetische behandelingen worden en wil je werken voor de Europese marktleider op het gebied van plastische chirurgie en cosmetische behandelingen? – stuur ons je sollicitatie per e-mail.